Gellak nagels Noordwijk

Gellak Nagels

Gellak Nagels

Wat is een Behandeling voor gellak nagels?

Bij Gellak nagels wordt Gellak in meerdere lagen op je nagels aangebracht en hard wordt door middel van een LED-lamp. Dit zorgt er voor dat je nagels veel langer mooi blijven dan bij “normale nagellak”, daarnaast heb je dankzij de verschillende lagen gellak veel keuze in afwerking van jouw nagels. 
Nagellak brengt veel vreugde maar ook veel frustratie in ons leven. Hoe moeilijk kan het zijn om 10 nagels perfect te lakken? En dan zit de lak er eindelijk goed op, stoot je weer ergens tegenaan terwijl het nog niet goed droog is. Kan je weer opnieuw beginnen! Is het je eindelijk gelukt, en zijn je nagels perfect gelakt. Na 2 dagen, misschien 3 zijn er alweer stukjes vanaf en zien je nagels er weer onverzorgd uit. Gellak neemt deze frustratie weg!

Gellak nagels Noordwijk en omgeving
Hoe werkt gellak Noordwijk
Gellak nagels Noordwijk

Hoe werkt gellak voor je nagels?

Na het klaarmaken van de nagelriem en nagelplaat wordt er eerst een basislaag (basecoat) aangebracht. Dan een dubbele kleurlaag (colorcoat). En tot slot een toplaag (topcoat). Het uitharden van iedere laag gaat met behulp van een LED-lamp.

Zelf werk ik met het merk The GelBottle. Een super mooi merk waarvan werkelijk elke kleur gellak perfect dekkend is. Alle kleuren kunnen afwerkt worden met de ‘Extreme shine topcoat’ of de ‘Matte Topcoat’.

Mochten je eigen nagels beschadigd of wat zwakker zijn kan ervoor gekozen worden om een ‘Rubberbase’ basislaag aan te brengen. Deze gellak zorgt voor net wat meer stevigheid van de eigen nagel.

Gellak is geen normale nagellak, maar een lak op basis van gel. Doordat dit uitgehard moet worden in een LED-lamp blijft de gellak tot wel 3 weken perfect zitten zonder af te bladderen. 

Love & Reviews

Wat anderen van Gellak nagels vinden

Zo blij elke dag met m’n mooie nagels! Altijd dunne nagels gehad, waardoor ze snel afbraken en ik ze nooit lang kon laten groeien. Maar sinds ik bij Fleur mijn nagels laat doen met BIAB, groeien ze zo mooi en lang! Ik kan inmiddels echt niet meer zonder. Één kleur, mooi panter printje of matte nagels, alles maakt ze fantastisch.
Maaike
Noordwijk

Andere behandelingen

Naast Gellak nagels zijn er veel meer mogelijkheden om jouw nagels mooi te krijgen en houden! Kies bijvoorbeeld voor een gave Nail Art, of laat je nagels behandelen met een BIAB zodat jouw natuurlijke nagels weer sterk en gezond worden. 
Zijn jouw nagels echt toe aan een totaalbehandeling? Bij elke behandeling altijd gratis mini-Manicure behandeling, zodat je er weer een hele tijd mooi bij loopt. 

New!

Afspraak plannen

Plan direct online jouw Gellak behandeling in! 

Gellak Nagel Inspiratie

[visual_portfolio id=”670″]