Builder in a bottle

BIAB Behandeling

Builder in a bottle

Wat is BIAB?

BIAB, de afkorting van Builder In A Bottle van het merk The GelBottle is een nieuwe flexibele en verstevigende gel. Met deze gel kun je heel mooi de natuurlijke nagel opbouwen. De BIAB is niet te vergelijken met de klassieke rubberbase.

Na een aantal BIAB behandelingen zul je merken dat je eigen nagel een beter en sterkere vorm krijgt. In tegenstelling tot veel andere gels is dit product makkelijk te af te vijlen en afweekbaar.

Biab noordwijk
de perfecte biab nagelstudio
Kies voor biab en voor mooie nagels
Builder in a bottle

BIAB nagel behandeling

BIAB Nagel behandeling bij dé nagelstudio in Noordwijk en omstreken. 
De Biab behandeling zorgt ervoor de je natuurlijke nagel weer gezond, stevig en lang wordt of blijft. Doordat het product flexibel is is de kans op scheuren heel klein.
Dus heb je zachte of zwakke nagels die snel scheuren, of bijt je nagels en wil je daar heel graag vanaf dan is de BIAB behandeling de perfecte uitkomst voor jou.
BIAB is er in verschillende Nude tinten en het is zoals met alle producten van The GelBottle vegan en cruelty free.
Het is natuurlijk ook altijd te combineren met een mooie gellak van The GelBottle.

BIAB behandeling tegen nagelbijten

Veel mensen bijten op hun nagels. De één doet het om puur van dat ene stukje gescheurde nagel af te komen. De ander bijt de nagelriemen of zacht weefsel van de vingertoppen. Op zich is nagelbijten een vrij onschuldige bezigheid, maar het kan wel vervelende infecties veroorzaken. Ondanks dat iedereen weet dat nagelbijten niet heel goed voor je is en je nagels er niet mooier op worden, is het moeilijk om er van af te komen. Geloof me, ik weet er alles van.

Samen kunnen wij van het nagelbijten afkomen. Hiervoor gebruik ik ook de BIAB behandeling. De BIAB behandeling zorgt ervoor de je natuurlijke nagel weer gezond, stevig en lang wordt. Doordat het product flexibel is is de kans op scheuren heel klein.
Bij deze BIAB behandeling geef ik extra aandacht aan nagelplaat en nagelriem zodat er nergens haakjes zitten. Dit verminderd de neiging om toch weer te gaan nagelbijten. Samen kunnen we een plan maken om weer mooie gezonde nagels te krijgen.

Over het algemeen zijn er zo’n 10 behandelingen nodig om van het nagelbijten af te komen. De een misschien iets minder, de ander iets meer. Ik adviseer vaak wel om de eerste paar keer om de 2 weken terug te komen. Dit omdat je zult merken dat je nagels in het begin erg snel groeien. En houden we de nagels nog kort. Hierdoor blijft de drang om toch weer te gaan nagelbijten het kleinst.
Je zult zien dat na een paar keer terug komen, je eigen nagels mooi groeien, en misschien heb je zelfs al een kleine ‘free edge’. Als het goed is ben je na een paar BIAB behandelingen wat meer gewend aan je nagels, en kunnen we je nagels zelfs wat langer laten.

*Ik wil wel graag benadrukken dat ik geen probleem nagels behandel zoals nagelziektes of schimmels omdat ik hier niet voor gediplomeerd ben.

Nagelbehandelingen noordwijk en omgeving
Testimonials

Wat anderen van biab vinden?

Zo blij elke dag met m’n mooie nagels! Altijd dunne nagels gehad, waardoor ze snel afbraken en ik ze nooit lang kon laten groeien. Maar sinds ik bij Fleur mijn nagels laat doen met BIAB, groeien ze zo mooi en lang! Ik kan inmiddels echt niet meer zonder. Één kleur, mooi panter printje of matte nagels, alles maakt ze fantastisch.
Maaike
Noordwijk

Naast een BIAB behandeling zijn er veel meer mogelijkheden om je nagels mooi en verzorgt te krijgen en te houden! Kies bijvoorbeeld voor een mooie Gellak.
Wil je echt wat extra’s, ga dan voor een prachtige Nail Art!
Zijn jouw nagels echt toe aan een totaalbehandeling? Bij elke behandeling altijd gratis mini-Manicure behandeling, zodat je er weer een hele tijd mooi bij loopt. 

Andere behandelingen

Gel lak

Nail Art

New!

Afspraak plannen

Plan direct online jouw behandeling in! 

BIAB Nagel Inspiratie

[visual_portfolio id=”670″]